Campanii

Viva la strada

Sărbătorim vara cu un stil răcoritor și gusturi care îți trezesc simțurile. Viva La Strada este o oază de prospețime și culoare. Fiecare înghețată este o promisiune a unei veri pline de savoare. Fiecare linguriță, o călătorie unică, o explozie de arome. Lasă gustul înghețatei să te însoțească în fiecare moment al verii. Viva La Strada! Simte gustul verii în fiecare linguriță.

Cucerește strada

Orașul se transformă într-un teren de joacă plin de savoare cu campania Cucerește Strada de la La Strada. Nu lăsa sezonul plăcerilor dulci să se sfârșească. Îndrăznește să explorezi fiecare colț al orașului cu o înghețată La Strada în mână. Fie că te pierzi pe străduțele pitorești sau te relaxezi în parcurile verzi, lasă gustul intens al înghețatei să te însoțească. Aventura urbană devine mai dulce cu fiecare linguriță de La Strada. Vara asta, cucerește strada cu gust și stil!

Taste the world

Cu La Strada, călătoria ta senzorială depășește granițele. Este o invitație la aventură, o provocare de a fi curios și de a experimenta lumea în toată splendoarea sa, prin cele mai fine și diverse arome. "Taste the World" nu este doar despre gust, este despre descoperire, despre a trăi și a savura fiecare moment cu intensitate. Îmbrățișează spiritul exploratorului din tine și lasă-te purtat în cea mai delicată călătorie a simțurilor. Cu La Strada, fiecare linguriță este o poartă către o nouă aventură!